Ha tulkepzes van kommunikáció és mediatudomany szakos diplomabol akkor miért jelentkeznek sokan még mindig ?
Figyelt kérdés
Igaz h tulkepzes van ? Mennyit lehet ezzel keresni ?2023. jan. 20. 18:24
1/3 anonim válasza:
Túlképzés van. Erre és a hasonló felesleges szakokra azok jelentkeznek, akiknek mindegy, csak diploma legyen.
2/3 anonim válasza:
Ennyit lehet keresni. De nyilván ez attól függ, hogy mit is dolgozol...
Az egy dolog, hogy túlképzés van, de ez nem így működik, hogy hát akkor kommédia helyett orvosira megy az ember
3/3 anonim válasza:
Én pl. Azért jelentkeztem mert újságíró szerettem volna lenni, vagy filmekkel foglalkozni és nem tudtam dönteni. Szerintem ez a szak egy jó kiindulópont, most vagyok végzős és akkor is ide jönnék, ha most kellene jelentkeznem. Nem néztem sem azt hogy túljelentkezés van, sem a pénzt. Azért jöttem ide, mert ez érdekel. Nem értem azokat, akik folyton leszólják ezt a szakot, hogy azok jönnek ide akiket semmi se érdekel komolyabban. Nálunk minden szaktársamnak komoly tervei vannak és hát lehet hogy nem jön össze, de legalább megpróbáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!