Nemsokára jelentkezni kéne egyetemre, én Győrbe megyek kereskedelem marketing szakra, viszont nem tudom eldönteni hogy a nappali vagy a levelező lenne a jobb. ?
Barátommal érettségi után össze szeretnénk költözni Győrtől kicsit messzebb. Mindketten dolgoznánk, viszont akkor levelező lenne az biztos. Voltam nyíltnapon és már nem vagyok annyira biztos benne hogy arra szeretnék menni, a nappaliról sokkal jobbakat hallottam. Valaki azt mondja a levelező a jobb, valaki szerint a nappali. (Ha nappalira mennék akkor viszont még ugye nem tudnánk összeköltözni). Jól jönne valami tanács aki már tapasztalt, és mindkettőt próbálta már esetleg.
18/L
Attól függ, hoyg mit szeretnél. Ha szeretsz bent ülni hétfőtől csütörtökig előadásokon meg gyakorlatokon, és szereted a klasszikus iskolai feelinget, akkor a nappali.
Ha fontos az, hogy dolgozhass, szabadabb legyél és ne kelljen hétfőtől csütörtökig bent ülnöd a suliba, akkor levelező.
Én voltam nappalis, illetve levelezős is, de most már csakis a levelezőt választanám.
Munka mellett kezdtem az egyetemet levelezőn, kevesebb az anyag, talán könnyebbek a vizsgák, az egyetemi élet és a bulik sosem érdekeltek.
Nekem csak a diploma kell mivel a "szakmában" dolgozom, plusz közel a harminchoz elég fura lett volna a 18-19 évesek között.
Ha újrakezdhetném akkor is a levelezőt választanám, csak 8 évvel korábban kezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!