Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen képzést kell elvégezni...

Milyen képzést kell elvégezni ahhoz hogy ezzel foglalkozzak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretnék terek, parkok látványterveivel foglalkozni. Nincs lehetőségem nappali képzésre menni, így csak esti/levelező jöhet szóba. Milyen képzést kellene elvégeznem ahhoz, hogy parkokat, kerteket, tereket tervezhessek? Kizárólag a látványtervezés, grafika része érdekelne. Fizetős képzés is jöhet, viszont tényleg csak levelező vagy esti szakon.

Köszönöm.

2023. jan. 16. 13:07
 1/4 Pekka ***** válasza:
100%

Szerintem ez kell hozzá: Tájrendező és kertépítő mérnöki szak

De nincs túljelentkezés:

[link]

2023. jan. 16. 13:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is néztem. Jó lenne, de sajnos ahogy említettem nem tudok nappali képzésen részt venni, ugyanis dolgoznom kell. Nagyon bonyolult családi háttérrel rendelkezem, így csak levelező képzés jöhet szóba vagy esti OKJ. Ezt sajnálom ezt a szakot, hogy nincs levelezőn. :(
2023. jan. 16. 13:45
 3/4 villain_ ***** válasza:
100%

vigyazz, mint a neve is mutatja, azon a szakon nem latvanyt, hanem tajat es kertet tervezel! lehet, hogy latvanytervezes is elokerul kicsit, de ha az lenne a fo tema, akkor ugy hivnak.

a latvanytervezes az elegge mas irany, foto, film, muveszet, grafika, szamitogepes animacio, stb.

2023. febr. 3. 20:37
 4/4 anonim válasza:
47%

két külön dolog ez, tesó.

a látványtervező megcsinálja azt, amit az építész lead neki basic szart.

a kertépítő mérnök egy szakma, köze nincs a látványtervezéshez. ő is leadja a látványtervezőnek a basic szart.

2023. júl. 7. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!