Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szociálpszichológus alapdiplom...

Szociálpszichológus alapdiplomával milyen mestert esetleg szakirányú végzèst lehetne elvègezni, hogy gyerekekkel foglalkozással?

Figyelt kérdés
Szocpeddel esetleg lehetne óvodapedagógus munkakört betölteni???

#Szociálpszichológus, alapdiploma, mester, óvodapedagógus
2021. júl. 25. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is, mi az hogy szociálpszichológus alapdiploma? Javítsatok ki, ha tévedek, de tudtommal pszichológia BA után viselkedéselemző alapdiploma van. Van még szociálpedagógus alapdiploma, meg szociális munkás, szociológus végzettségek, de ez meg más tészta.
2021. júl. 25. 18:15
 2/3 A kérdező kommentje:

ohh, tényleg valószínű azért mert mobilról írtam...

Szociálpedagógiát szeretettem volna írni!

2021. júl. 25. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szocpeddel nem lehetsz óvónő. Szocpedet végeztem, jelenleg tanítónak tanulok. Egy napot sem dolgoztam a Szocpedben, mestert meg végképp nem csinálnék rá ugyanolyat.
2021. júl. 25. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!