Melyik egyetemnek a szaka ahol a szociológián a legkevesebb a statisztika (bármi matek)?
Illetve szerintetek melyik a legjobb egyetem erre a szakra mint diploma,tanárok, oktatás és diák élet szempontjából?
Jó-rossz tapasztalatok?
Főváros vagy vidék?
De amelyik egyetemen nincs statisztika szocon, az annyit is ér
#6 Jól gondolja, pszichológia után jött szóba. A szociológia is érdekel, lényegében minden tárgya amit tanít kivéve a matekosat. Budapestit szeretnék és köszönöm tudom, hogy pszichon is lenne, mert elkerülhetetlen a kérdésem az volt, hogy melyik egyetem ahol KEVESEBBET foglalkoznak vele mert ez egyetemek közt eltérő lehet.
Véleményeket, tapasztalatoknak örülnék.
Az alapképzés után
MA szociálpszichológiára mennék nem kutatónak/elemzőnek úgyhogy nekem elég a legkevesebb szívgörcs a matek miatt.
(#4 a szociális munkás tök más)
#8-nak. A károli honlapján megtalálható, mielőtt mondasz bármit nézz utána a dolgoknak:)
BEMENETI KÖVETELMÉNYEK ÉS FELVÉTELI
Mesterképzésünkre a SZOCIOLÓGIA és a társadalmi tanulmányok alapszakon VÉGZETTEK mellett várjuk mindazokat, akik legalább 60 kredittel rendelkeznek az alábbi ismeretkörökben:
- történeti, politikatudományi és filozófiai alapismeretek legalább 5 kredit;
- társadalomtudományi alapismeretek (szociológia, szociálpszichológia, pszichológia, társadalomtörténet, kulturális antropológia) legalább 20 kredit;
- a társadalomtudományos kutatás módszerei, piac- és közvélemény-kutatási ismeretek, legalább 10 kredit;
- matematikai, statisztikai, adatelemzési ismeretek (valószínűség-számítás, matematikai statisztika, gazdasági matematika, számítógépes adatelemzés) legalább 15 kredit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!