Könnyű egyetemi szakok?
Figyelt kérdés
Szakok ahova könnyű bejutni/bent maradni , jó a társaság? Melyik egyetemen?2023. jan. 9. 21:53
2/5 anonim válasza:
Én a PTE BTK-ról általánosságban ezt tapasztaltam. Nem tudnék egy szakot sem kiemelni, mert több szakról voltak ismerőseim és mindenkinek eléggé hasonló volt a tapasztalata. A tanárok toltak minket, megmérettetés helyett. Mindent megtettek, hogy átmenjünk. Vannak bulik. Jó a suli épülete. Jól lehet ismerkedni. Pécs eléggé szociális város, szerintem. Ha tényleg az a fontos, hogy könnyű legyen és tudj sokat bulizni, ismerkedni, akkor a PTE BTK-t mindenképp tudom ajánlani.
4/5 anonim válasza:
SZTE földtudomány, meg földrajz
Olyan kevés a hallgató, hogy inkább átengednek mindenkit.
5/5 anonim válasza:
2. PTE-BTK-n se mindegy, hogy melyik szak. Azért a töri elég nehéz, sajnos elég vaskalapos szak, ha lehet így fogalmazni. Persze, azt is túl lehet élni, de teperni kell rendesen. Amúgy a többi BTK-s szak tényleg baráti a PTE-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!