Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen melyek a legkönnyebb...

Egyetemen melyek a legkönnyebb szakok?

Figyelt kérdés
Olyan alapképzésekre gondolok, ahol van maximum egy héten 6-8 óránk, és a tárgyak általánosságban könnyűek egy nagyon nem reál beállítottságú embernek. Köszi!

2014. szept. 20. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Mekdonácba ám nem követelmény a diploma.
2014. szept. 20. 19:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehetőleg ne szárazföldön élő amőbák írjanak, köszi! :)
2014. szept. 20. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Az amelyiket szereted...
2014. szept. 20. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Pont te vagy szárazföldön élő amőba, ha ez a szempont alapján választasz egyetemet.

Elmész 3-4 évig bohóckodni valahova, hogy aztán legyen egy papírod amit max a WC-n tudsz használni :)

Ezért nem érdemes egyetemre menni.

2014. szept. 20. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:

"ahol van maximum egy héten 6-8 óránk"

- Ilyen még levelezőn sincs, mert még ha kéthetente is vannak csak órák, 6-8 óránál jóval több. Vannak távoktatásos képzések, de azok szitne csak reál területen.

Azét gondolhatnád, hogy egy diploma megszerzéséhez ennél sokkal több munka kel bármelyik szakon.

2014. szept. 20. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Egy ilyen diplomával pedig tényleg csak a MekDonácba vennének fel....
2014. szept. 20. 20:26
 7/9 anonim válasza:
Szia :) Én magyar szakon vagyok, heti 9 órám van, nem sok. Igazából olvasni kell sokat, meg önállóan tanulni. Általánosságban ilyenek a bölcsész szakok, de nem mindegy, hol végzed. Pl. én nem csak lébecolni járok be az eltére, meg sokan nagyon elhivatottak, szóval nem feltétlen igaz, hogy nagyon könnyű, annyit raksz bele, amennyit akarsz. Át lehet menni tanulás nélkül is, de gondolj arra, hogy még így is kevés esély van bölcsészként munkába állni. Ha szeretsz olvasni, jól tudsz írni, gyere btk-ra, azt majd lesz valami! (szerintem, hangsúlyozom, szerintem)
2014. szept. 21. 10:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy hülyébbek kíméljenek, így csak az utolsó válaszolóhoz szólok: a magyarral csak egy gond van, mégpedig az, hogy emelt magyar kell hozzá, és hiába van egy 91%-os középfokúm, szerintem emeltem a fele nem lenne meg. :/ Szociológia, szabad bölcsészet szakokról nincs valami infód?
2014. szept. 21. 12:08
 9/9 anonim válasza:
Szociológiáról nincs, szabad bölcsészről is csak kevés, az is olvasós, jók a szakirányok, többnyire pozitív véleményt hallottam róla itt. Ha tetszik valamelyik szakiránya, kipróbálhatod.
2014. szept. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!