Minek érdemes manapság tanulni, amivel jól is lehet keresni ezek alapján?
Figyelt kérdés
Elsősorban a biosz,angol,töri és irodalom érdekel és megy jól.Érdekel a kémia is bár az már nehezebb téma azért.Orvosin kívül igazából bármi érdekel ami ezekkel kapcsolatos,jogi karon is gondolkodtam még, de arról meg sokan írták itt, hogy nem jól fizet meg nehéz elhelyezkedni aztán kicsit elvette a kedvem :(.2023. jan. 5. 02:22
11/13 anonim válasza:
#9 vagyok, szóval a lényeg, hogy sokan úgy mennek BSc-re hogy jajj tetszik a szak leírása, de az elhelyezkedésnek, karrier lehetőségeknek már nem néz utána, és a BSc végén vakaródzik hogy mihez kezdjen magával.
12/13 anonim válasza:
Akarom mondeni #10 (és most már 11 is) én vagyok :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!