Ha a fő limit(kurzus limit) 4 fő hogy tudják felvenni 5-en a vizsgát?
Ki van írva hogy 4 fő
de mégis 5 embernek sikerült felvenni, hogy van ez?
Nem szabályozza a neptun?
Ezaz, hogy megnéztem az adatokat ott van a tárgy kódja 5x ugyanaz, a tantárgy neve is ki van írva, a hallgatók nevei is és nem igazán értem, hogy tudta felvenni 5 fő ugyanabból a tárgyból, ha 4fő a limit 1 tárgyból.
(Én azzal tisztában vagyok, hogy több tárgya van és több tárgyból vizsgáztat A kérdés arra irányult, hogy a neptun hogy engedi, ha max 4 fő vizsgázhat 1 tárgyból)
Fő/Limit (Kurzus limit)
2/4
(az én tárgyamból 2-en vettük fel a 4-ből, de elvileg annak az adott tárgynak is 4 fő a limit és nem hiszem hogy minimum, ha limitről van szó )
Érdekelne, mert így van az én időpontom előtt 2 vizsga és pont úgy számoltam, ki hogy ha 2x4-en felveszik előttem a 3.vizgsa alkalmával sem leszek egyedül, de ha ez így megy, és 5-en veszik fel 4 helyett egyedül vizsgázom.
(nem nem tudok elmenni az 1-2-re mert másból vizsgázom)
Én már itt bármit el tudok képzelni...
Olyan is volt már, hogy nem vehettem volna fel egy tárgyat mert nem volt meg az elő feltétel( csak akkor ezt nem tudtam, és a TO rábólintott nyugodtan, persze vegyem...elvileg a neptun-nak nem kellett volna engednie, de engedte simán..majd a 3. órán kiderült, hogy hát ehhez kéne előfeltétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!