12 állami félév után még tanulni szeretnék, csak önköltségesként tehetem? Volt már aki többet tanult 12 állami félévnél itt?
Még nem járok 12-nél, és hozzáteszem levelezőn tanulok államin, munka mellett, és imádom.. Csak azért fáj a szívem, hogy pár félév és elfogynak az állami félévek, pedig még 2-3 szakon tanulni szeretnék, igazából nem a diplomák száma motivál, de még szeretnék sok sok területen tanulni, a pszichológia, mechatronikai mérnöki de még a skandináv nyelvek is érdekelnek...
Mindenkinek van valami hobbija, én ezt élvezem...
Jó az állam ne fizessen nekem milliókat csak azért, hogy tanuljak, de ahol elfér 100 hallgató ott 101 is elférne, szóval mástól sem venném el a helyet, csak hadd lehessek a 101. és ''széket is viszek magammal''
Persze ha nem lesz lehetőség, akkor itthon képzem magam, bár az nem lesz olyan élvezetes :(
Volt már aki 12 állami féléven túlment és nem bánta meg, hogy önköltségesként még 1-2 szakot végigvitt? :)
köszi a válaszokat
Szóval Te azt élvezed, hogy diák lehetsz.
Minden hobbi pénzbe kerül egy idő után, csak más az összeg.
Ha ez a hobbid, akkor fizetni kell. :)
köszönöm mindenkinek a válaszokat! (zölddel jutalmaztam)
külön köszönet, hogy nem támadott meg senki amiatt, mert tanulni akarok még, és még olyan is volt aki hozzám hasonlóan a 12 féléven túl is tanul (bár ez nekem csak hipotetikusan áll fenn)
A NKE-n bármelyik szakra ha megyek, állami félév van? :)
Engem pl. a nemzetközi igazgatás érdekelne ott
Aki a 12. félév túl is tanul itt a válaszolók között, melyik szakon folytatod most? :) (ahol sok gyakorlat volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!