Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg lehetséges már meglévő...

Tényleg lehetséges már meglévő BSC diplomával felvételizni másik alapszakra?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem már van egy alap meg egy mesterdiplomám is (közgáz).

Mivel az alap költségtérítésesen ment, ezért még maradt annyi állami félévem,hogy egy másik alapszak is beleférjen.

Én úgy tudtam,hogy csak az érettségit nézik, meg az utolsó két évet a középiskolákban, de ezek szerint van alternatíva is.

Ez tényleg így működik, vagyis meglévő bsc diplomával is lehet felvételizni egy másik bsc képzésre.

2022. dec. 23. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Én is diplomát adtam le.

2022. dec. 23. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Egy ideje már van ilyen lehetőség. :)
2022. dec. 23. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én is diplomával jelentkeztem a következő alapszakomra. Megúsztam az emelt szintű érettségit.
2022. dec. 23. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
A középiskolai eredmények adatait ilyenkor is meg kell adni a felvin vagy felesleges?
2022. dec. 23. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem duplázzák a diploma eredményedet. Olvass utána, nem vagyok benne biztos.
2022. dec. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!