Érettségi előtt állok, de nem tudom hova menjek? Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy én döntöm el, de a családra nem igazán számíthatok, és tanácstalan vagyok így "gyerek" fejjel. Például ebben a mai világban mi számít keresett szakmának? Persze olyanban gondolkozom, hogy később nyelvtudással kimenjek külföldre.
Leginkább most szakmára gondolok, utána valami fősuli.
A válaszokat előre is köszönöm.
18/L
2010. okt. 1. 18:34
1/2 anonim válasza:
ennyiből nem lehet megállapítani hogy mi érdekelne. viszont az rossz kiindulási pont, hogy most mire van szükség, mert mire elvégzed a sulit, annyi idő alatt pont változik a dolog, és más lesz keresett szakba.
ha meg külföldre mész, úgyis mindegy hogy itt mivel makkerkodnak. :)
2/2 anonim válasza:
Én ápolónak tanulok. nem csak azért,mert hiányszakma hanem,mert érdekel és tetszik is.Mondjuk Magyarországon nem becsülik illetve fizetik meg az ápolókat,mint külföldön..de azért ezzel is lehet keresni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!