Tanítóképző elvégzése után ha tanár szeretnék lenni akkor is végig kell járnom az alapképzést? Vagy beszámítanak valamit?
Figyelt kérdés
Angol műveltségterület elvégzése után angol szakra szeretném menni. Mesterképzés elég hozzá? Van újból 4 év?2010. szept. 30. 20:28
1/3 anonim válasza:
Remélem jó tanár lesz belőled. Akiket én ismerek, mind elvont.
2/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy elég a mesterképzés, mert angol alapképzésnél angol nyelven tanulsz angol irodalmat, nyelvészetet, történelmet, és az angol nyelv ismereténél is jóval magasabb szintet követelnek, mint a tanítóképzőben. Szerintem semmilyen szakot nem úsznál meg újabb alapképzés nélkül, hiszen teljesen más egy tanári szak profilja, mint a tanítóié.
3/3 anonim válasza:
szerintem elég vicc lenne, ha tanítói után ugyanarra a mesterre mehetnél, mint aki alapszakot végzett. de manapság én már semmin se lepődök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!