Milyen szakmákat lehet választani, ami a matematikával foglalkozik?
Szeretem a matematika tantárgyat, de kicsit tudatlan vagyok a szakmákkal kapcsolatban. Azon gondolkodtam, hogy elvégezném a matematikus szakot először, mert azután lehet tovább menni. Pl. nekem a kockázatelemző, marketing tetszik nagyon. Elvégzem a matematikus szakot aztán egy marketinget.
De miket lehet még csinálni, mik a lehetőségek? Milyen szakmák vannak?
[Szeretnék akár egy cégnél elhelyezkedni ebben, de persze nem tudom a lehetőségeimet.]
Ami jól is fizet
Mérnök
Tanárnak semmiképp ne menj
Esetleg még informatikus
Köszi a tippet. Akkor valószínűleg egy alap matek szakot fogok elvégezni. Valahogy nem látom át a szakokat. Kerestem a neten is és matematikuson kívül nem találtam semmit ami leírná mik vannak még. Viszont ez a kockázat elemző nagyon megfogott. Márcsak reménykedni kell, hogy fel is vesznek és majd sikerül is eljutnom odáig.
#3. Itt érdemes nézelődni:
Bekerülni szerintem nem lesz túl nehéz a matekra, ellenben elvégezni nem könnyű. Kitartás, szorgalom kell hozzá, hajrá!
Nyugodtan írj, ha a matek szakról kell több infó, én most fogok végezni. Én mesterséges intelligencia irányba mozgok leginkább. De rengeteg opció van.
Szerintem ez egy nagyon jó szak hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!