Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ott hagyjam az egyetemet,...

Phobetor kérdése:

Ott hagyjam az egyetemet, tényleg hülye vagyok?

Figyelt kérdés
BME-n vagyok harmadéves vegyészmérnök hallgató. Legtöbb zh-n megbukok a pót vagy pótpót zh-n épphogy átszoktam menni. Jelenleg a jegyeim 90%-a 2-3 vagy bukó. Szerintetek én vagyok a hülye és itt hagyjam az egyetemet vagy az egyetem nehéz és tűrjem a szopatást?

2022. dec. 7. 10:40
A kérdező szavazást indított:
Ott hagyjam
Ne hagyjam
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit tanulsz? Annyit, hogy belepusztulsz és már többet tényleg nem tudnál? Vagy lusta vagy és nem is tanulsz eleget?

A 3év alatt is így ment végig?

Kémia szakos vagyok, előtte jártam 2évet más szakra. 3év után már tényleg ott vagy a záróvizsga előtt nem lenne jó otthagyni.

2022. dec. 7. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd abba, nem vagy hülye. Oké az igekötőhasználatodba bele lehet kötni, de ez a szakmádban nem számít. Egyetemen a 2-3 bőven elfogadható jegy. Ha valami kötelező tárgyhoz vagy olyan "hülye", hogy többször megbuksz (nem vizsga bukásról, hanem tárgy bukásról beszélek), akkor elgondolkodnék a helyedben, ha nem vagy annyira motivált, vagy nincs olyan terület, ami meg nagyon tetszik és nagyon megy.
2022. dec. 7. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy te valóban vegyészmérnök akarsz-e lenni? Ha a válasz igen, ne hagyd ott. A hiányosságokat még pótolni is tudod egyetem után önszorgalomból. Egyetemen ledarálják az anyagot. Ha viszont te nem akarsz az lenni, csak azért jöttél hogy meg tudj élni valahogy, akkor hagyd ott.
2022. dec. 8. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát még jobban állsz mint én a szakomon...:D

Viccet félretéve,ha eddig nem csúsztál,szerint ott ne hagyd,lassan végzel.Utánna megjöhet a munka,ami azért más már

2022. dec. 8. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!