Phobetor kérdése:
Ott hagyjam az egyetemet, tényleg hülye vagyok?
Figyelt kérdés
BME-n vagyok harmadéves vegyészmérnök hallgató. Legtöbb zh-n megbukok a pót vagy pótpót zh-n épphogy átszoktam menni. Jelenleg a jegyeim 90%-a 2-3 vagy bukó. Szerintetek én vagyok a hülye és itt hagyjam az egyetemet vagy az egyetem nehéz és tűrjem a szopatást?2022. dec. 7. 10:40
A kérdező szavazást indított:
Ott hagyjam
Ne hagyjam
15 szavazat
1/4 anonim válasza:
Mennyit tanulsz? Annyit, hogy belepusztulsz és már többet tényleg nem tudnál? Vagy lusta vagy és nem is tanulsz eleget?
A 3év alatt is így ment végig?
Kémia szakos vagyok, előtte jártam 2évet más szakra. 3év után már tényleg ott vagy a záróvizsga előtt nem lenne jó otthagyni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd abba, nem vagy hülye. Oké az igekötőhasználatodba bele lehet kötni, de ez a szakmádban nem számít. Egyetemen a 2-3 bőven elfogadható jegy. Ha valami kötelező tárgyhoz vagy olyan "hülye", hogy többször megbuksz (nem vizsga bukásról, hanem tárgy bukásról beszélek), akkor elgondolkodnék a helyedben, ha nem vagy annyira motivált, vagy nincs olyan terület, ami meg nagyon tetszik és nagyon megy.
3/4 anonim válasza:
Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy te valóban vegyészmérnök akarsz-e lenni? Ha a válasz igen, ne hagyd ott. A hiányosságokat még pótolni is tudod egyetem után önszorgalomból. Egyetemen ledarálják az anyagot. Ha viszont te nem akarsz az lenni, csak azért jöttél hogy meg tudj élni valahogy, akkor hagyd ott.
4/4 anonim válasza:
Hát még jobban állsz mint én a szakomon...:D
Viccet félretéve,ha eddig nem csúsztál,szerint ott ne hagyd,lassan végzel.Utánna megjöhet a munka,ami azért más már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!