Egyetemi tanulmányok után könnyebb lesz egy Okj-t elvégezni?
Figyelt kérdés
Sajnos rosszul választottam, egyetemre mentem, ráadásul osztatlan tanárira, biosz-töri. Noha vannak már jobb jegyeim is, viszont van egy 1-es gyakorlati zh, amit meg kell ismételni jövő héten, szóban. Napi szinten azért 4-6 órákat tanulok, de már nagyon kimerültem, így vizsgaidőszak előtt. Egy szabad hétvégém se volt, a beadandók sokasága miatt, plusz egy tárgyból minden héten zh. Úgy gondolom, az energiát beleteszem, de olyan típusú ember vagyok, aki azért hétvégente megpihenne kicsit, elmenne kirándulni, vagy beszélgetne a családtagokkal egy kicsit, tanári mellett erre nem nagyon van idő. Bár megkaptam, hogy szimplán nyápic vagyok, lehet ez is. Ti mit gondoltok? Lehet magát az egyetemi létet nem kellene feladni? Vannak könnyebb szakok?2022. nov. 30. 17:34
1/2 A kérdező kommentje:
Leginkább a szociális munka szakon gondolkozom, ami közel állna hozzám, a személyiségemből fakadóan.
2022. nov. 30. 17:38
2/2 anonim válasza:
Van sok jó egészségügyi képzés, amit kb két év alatt el lehet végezni. Nyilván ott is kell tanulni, de azért nem napi 4-6 órákat. Ha találsz magadnak másik szakot, ami tetszik akkor menj arra. Ha viszont nem, akkor nyugodtan menj el okj-ra(már megszűnt egyébként, most helyette más van) na de mindegy a lényeg nem változott, ugyanúgy két év alatt elvégezhető képzésről van szó, és szerintem megéri egy olyat elvégezni, én is egészségügyi képzést fogok csinálni, csak annyi hogy én nem Magyarországon fogok dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!