Szak és egyben egyetem váltásnál az előző félév kreditjei hozzáadódnak a kövi félévhez, hiába nem ugyanazon a szakon folytatom tovább?
Azt tudom, hogy évente nézik, hogy megvan-e a megfelelő kreditszám, tehát ha az egyik szemeszterben kevesebb kreditet teljesítek, a másikban meg többet, de így is megvan a minimum, akkor okés vagyok, viszont egyetemet szeretnék váltani, mert a szakkal nagyon mellényúltam. Jelenleg társadalomtudományi karon vagyok az eltén, és innen szeretnék jövőre a Semmelweisre menni, ebben az évben a második félévem pedig passzív lesz. Ebben az esetben az idei, őszi szemeszterben teljesített kreditjeim hozzáadódnak majd ahhoz, amit jövőre az első félévben teljesítek? Vagy teljesen a nulláról indulok? Tekintve, hogy nem egyetemen belül szeretnék átmenni másik karra, hanem másik egyetemre, egy teljesen más szakirányban.
Remélem érthető, hogy számomra mi a kérdéses, köszönöm előre is a segítséget :)
Semmi köze nincs hozzá, ez egy új jogviszony.
Tantárgyat talán tudsz elfogadtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!