Bme PSZ tapasztalatok?
Én BME pénzügy számviteles vagyok és nagyon szeretem. Szerintem nagyon jó az oktatás. Az első félévekben nem nagyon tér el a szakok mintatanterve, majd csak később. Úgy általánosságban itt a BME GTK-n a közgáz és a matek a nehéz nagyon első félévekbe, de ha megugrod azt akkor megkapod a kellő löketet a többihez is. A számvitelt én kifejezetten szeretem, nagyon jó szakember az oktatónk, nekem ő volt a kedvencem. Pénzügy része nekem kicsit semlegesebb, de ez tök szubjektív, ez csak saját vélemény(!), de azok is jó eladások közé tartoznak.
Én meg vagyok elégedve az előadásokkal itt, nem szoktam unatkozni rajtuk, érdekesek is, jó oktatók is vannak.
A közösségi élet itt szerintem kimagasló, biztos máshol is nagyon jó, ahol barátokra találsz, de itt szerintem tényleg nagy hangsúlyt fektetnek abba, hogy remek hallgatói közeg legyen.
Nem vagyok kolis, de voltam már párszor a Wigner Koliban, de igazából nem nagyon szidják ismerőseim, jó kis koli, közel van az egyetemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!