2034-től lehetetlen lesz egyetemre menni?
Figyelt kérdés
Vagy ki fog bejutni?2022. nov. 18. 18:57
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 2024-től.
2022. nov. 18. 18:57
3/10 anonim válasza:
Igen, hiszen az éri meg az egyetemeknek és főiskoláknak, ha nem jár oda senki.
4/10 anonim válasza:
Igen, a tanárok az üres termeknek fognak előadni mert senki nem fog oda járni.
5/10 anonim válasza:
bakker, felröhögtem a kommenteken
6/10 anonim válasza:
Bejut az, aki eléri a felvételi ponthatárt.
7/10 anonim válasza:
Miről beszélünk? Mi lesz 24-től, ami miatt felmerül egyáltalán ilyesmi kérdés?
8/10 anonim válasza:
#7: Én úgy tudom, hogy az egyetemek maguk szabhatják majd meg a bemeneti éskimeneti követelményeket.
9/10 anonim válasza:
Nagy kaland. A kétszintű érettségi előtt is volt élet, pedig akkor is az egyetemek szabták meg. Nagyon is jól tették! Akkor voltak hülyék, amikor kiadták a kezükből a beleszólási lehetőséget, hogy kiket vegyenek fel.
10/10 anonim válasza:
Miért is? Csomó helyen épp most törölték el a ponthatárt, a nyelvvizsgát meg az emelt érettségit. Könnyebb lesz bejutni mint valaha (a hülyéknek). Aki meg tanult annak eddig se meg ezután se kell aggódnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!