Megéri szívni ápolói képzésen, ha?
Megéri elmenni ápoló képzésre, ha engem csak a szülészet, nőgyógyászat, esetleg gyerekosztály érdekel, vagy pedig menjek inkább szülésznőire?
Az ápoló mellett az szól nyilván, hogy azzal bármilyen pozícióra pályázhatok később, külföldön is többet keres, míg a szülésznő specifikus nagyon, sokkal szűkebb az elhelyezkedési lehetőség, más helyre ezzel a diplomával fel se vennének.
Viszont ugyanígy ápolói képzésen végig xopok 2 év gyakorlatot szinte belgyógyászaton meg urulógián, bőrgyógyászaton, ami engem abszolút nem vonz.
Sima ápoló képzéssel amúgy mennyi az esélye, hogy az általam favorizált helyekre bekerüljek később? Gondolom ezekre a helyekre van a legnagyobb jelentkezés…
Megéri!
Valóban elég kemény a diplomás ápoló szak (én is etk-ra jártam).
Tovább tudod képezni magad innen, míg szülésznőivel nem. Diplomás ápolóért már most is ölnek a magánegészségügyben.
De mennyi az esélye, hogy utána oda kerülök vele, ahova én akarok? Hogy lesz hely, lesz felvétel?
Mint mondtam, engem csak a nőgyógyászat, szülészet érdekel egyelőre. Ha később is ennél szeretnék maradni, lesz esélyem a szülésznőkkel szemben sima ápolóként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!