SZTE GTK szakok: MA vállalkozásfejlesztés, MA Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, MA marketing -néhány kérdés?
Keresztféléves képzésen gondolkozok, lenne pár kérdésem.
Aki kommentel, segítene, ha megírná azt is, milyen tagozatra (N/L) jár, vagy járt ide korábban.
Hogy tetszett a képzés? Nappalira mennyit kell bejárni? Van túlkövetelés, vagy lazábban veszik?
Sok matekos/számolós tárgy volt a képzésen?
Milyen alapszakkal mentél és ennek függvényében hány plusz kreditet kellett felvenned (ha kellett)?
mindenkinek előre is köszönöm, aki segít a döntéshozatalban :) Menni fog a zöld kéz
VF levelező.
Nem mondanám nehéznek, a legtöbb vizsgára 2-3 nap alatt kényelmesen fel lehetett készülni, talán félévente volt 1-2, amire több idő kellett.
Egyáltalán nem matekos, talán egy darab matekos tárgy volt a képzésen, az se volt vészes.
Gazdasági alapszakkal mentem, így nem kellett plusz krediteket felvennem.
köszönöm. nagyjából a társaság összetételére mi volt jellemző? saját vállalkozással már rendelkező hallgatók voltak, vagy inkább az alapszakról frissen kikerült fiatalok, esetleg pályaváltás után érdeklődő, gazdasági szektorban dolgozók...? Melyikből volt a legtöbb?
(Voltam a nyílt napon, és ott én főként a fiatal korosztályt láttam most. Bár lehetséges, hogy a fiatalok hajlamosabbak elmenni a nyílt napokra...)
Idő közben felvettek, tetszik a képzés is :)
Ismét lenne egy kérdésem: esetleg a szakdolgozati témakörök fent vannak valahol állandó jelleggel? Nem szeretem elsietni a dolgokat... :)
Ezen a linken találsz téma javaslatokat:
Ezek természetesen csak ötletek, a legtöbb oktató nyitott arra, hogy a felsoroltakon kívül más, saját témában is írj nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!