Rossz lett az érettségim! Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Másodszor futottam neki az emelt szintű érettségimnek és megint nem sikerült egy jobb eredményt összehoznom...
Rengeteget készültem erre a vizsgára és még így sem sikerült elérnem a kívánt eredményt. Megint nem fogok továbbtanulni, megint folytathatom a monoton munkámat, amit természetesen egy érettségivel nem is fizetnek meg annyira.
Mihez kedjek? Teljesen összeomlottam. Lehet nem is való nekem az egyetem? A középszintű érettségi vizsgáim mind 5-ös lett, egyedül az emeltnél nem tudok egy jó eredményt összekaparni... Folyamatosan leblokkolok és annyira lefagyok néha hogy semmit sem csinálok, de az idő úgy eltelik hogy én azt észre sem veszem.
2022. nov. 11. 09:22
11/12 anonim válasza:
Mi szeretnél lenni, amiért emelt magyart csináltál? Ha mennek a nyelvek, akkor keress inkább valamilyen nyelv szakot, vagy főiskolát, külker. pl., ami után elmehetsz idegenvezetőnek pl. Valami más szakmát keress, ne a magyar szakos tanárt, vagy ilyesmit, valami könnyebbet.
12/12 anonim válasza:
Mihez kell az emelt magyar? Csak nehogy azt mond, hogy magyar tanár akarsz lenni. Lebeszélnélek, én 2 hete hagytam ott a szakot, sok szaktársammal egyetemben, bőven elég volt belőle 2 hónap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!