Hogy kezdjek el magamtól tanulni hogy lehet egy jó érettségim?
Nézd meg tantárgyanként a vizsga követelményeket a neten, kezdd el témakörönként végig venni. Zanza tv-n találsz rövid össze foglaló videókat. Matekból a studium general oldal nagyon jó. Csináld meg az előző év feladatsorait.
Matekból van kb.10 témakör amire épül az egész érettségi, azokat gyakorold, nézd át.
Magyarból a novella elemzés szempontjait tanuld meg illetve a kérelem, motivációs levél, önéletrajzot hogyan kell írni. Gyakorolj be sablon szövegeket.
Töriből csináld meg az előző év feladatsorait, mindig a feladat elejére van irva a téma kör, ami kevésbé ment annak a témakörét dolgozd ki. Vedd elő az atlaszt, nézegesd abból nagyon sok mindent ki lehet írni esszé írás közben.
Idegen nyelvnél a fogalmazást gyakorold nagyon, ott is vannak sablon szövegek. Nézegesd a szótárat, gyakorold hogy kell használni mert ott kevés időd lesz rá.
Én sem voltam jó tanuló sose, érettségi előtt ezeket csináltam és 3-as 4-es lett mind. Neked is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!