Valaki dolgozik egészségügyben ?
Egészségügyben nagy hangsúly van azon, hogy mit szeretsz...
Műtőssegéd is jó, ha kevésbé akarsz betegekkel foglalkozni, de ettől függetlenül ugyanúgy sokat kell dolgozni, abból a szempontból nehezebb kiszámítani a napjaid, hogy simán csúszhatnak a műtétek és tovább maradsz bent. (Én most voltam pont műtőben, mikor a kolléganő leejtett egy tálcát, amin kb 200db kis csavar volt... Ami azon kívül hogy elég nagy anyagi kár a kórháznak, a műtétek is hosszabbította a takarítás miatt)
Eü államiban bértáblás, ami nyilvános, max a hiány miatt lehet be tudsz segíteni máshova is, de ebben már benne van a tényező, hogy mennyire bírod. Lehet heti 7 napot dolgozni egy jóideig, de azért pihenni is kell valamikor, akármennyire is vállalna be az ember még akár többet és többet.
Magánban vegyes, de szerintem egyik hely sem olyan, hogy semmit nem kell tenned és dől a pénz.
Kérdés inkább az, hogy mennyi az annyi ami neked "elvárás"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!