Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki dolgozik egészségügyben ?

Valaki dolgozik egészségügyben ?

Figyelt kérdés
Sziasztok pályaválasztás előtt állok mindenképp ilyen irányba szeretnék elmenni mütősegéd szakmára gondoltam , de viszont sokat számít a fizetés is nálam a jövök érdekében , szerintetek melyik irányba mennyek az egészségügyön belül ,melyik éri meg jobban fizetés szempontjából?
2022. nov. 5. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Egészségügyben nagy hangsúly van azon, hogy mit szeretsz...

Műtőssegéd is jó, ha kevésbé akarsz betegekkel foglalkozni, de ettől függetlenül ugyanúgy sokat kell dolgozni, abból a szempontból nehezebb kiszámítani a napjaid, hogy simán csúszhatnak a műtétek és tovább maradsz bent. (Én most voltam pont műtőben, mikor a kolléganő leejtett egy tálcát, amin kb 200db kis csavar volt... Ami azon kívül hogy elég nagy anyagi kár a kórháznak, a műtétek is hosszabbította a takarítás miatt)

Eü államiban bértáblás, ami nyilvános, max a hiány miatt lehet be tudsz segíteni máshova is, de ebben már benne van a tényező, hogy mennyire bírod. Lehet heti 7 napot dolgozni egy jóideig, de azért pihenni is kell valamikor, akármennyire is vállalna be az ember még akár többet és többet.

Magánban vegyes, de szerintem egyik hely sem olyan, hogy semmit nem kell tenned és dől a pénz.

Kérdés inkább az, hogy mennyi az annyi ami neked "elvárás"?

2022. nov. 5. 19:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából nincs úgy konkrét elvárásom , csak kitudjam fizetni a későbbiekben az albérletet ..stb.
2022. nov. 6. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!