Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudnék jobban koncentrá...

Hogyan tudnék jobban koncentrálni?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, most újra egyetemista

elolvasok 1-2 oldalt és állandóan elkalandozik a figyelmem

nem minden tantárgy érdekel, de nyilván azokból is le kell vizsgázni

már egy doboz Reergin tablettát beszedtem, gondoltam hátha segít de nem tapasztam semmi javulást.

Próbálok koncentrálni de sokszor azon kapom magam olvasás közben hogy már megint elkalandoztam ( annyi minden jár mindig a fejembe...) vagy elolvasok 15 x oldalt és nem tudom visszamondani (borzasztóan idegesít)

a telefont már kivittem a szobából h az ne is zavarjon

Nektek van ami bevált?

2022. nov. 2. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vitamin, nagyon sokat számít, plusz megfelelő alvás
2022. nov. 2. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Alvás jó is lenne, de ennyi feladat mellett arra nincs "idő."

Az ember nem tud nyugodt szívvel kimenni a temetőbe mert azon kell gondolkozni abban a 2 órában h mit kell még tanulni, mit csináltam meg eddig.

Születésnap ünneplés az meg felejtős, mert nyilvánvaló h őszi szünet nincs de a tanároknak egyszerre kell minden. 4 zh + 4 ppt elkészítése.

2022. nov. 2. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, üdv egy mérnök hallgató
2022. nov. 2. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:

akkor üdv a klubban :'(

talán pár év és lesz karácsonyunk...

2022. nov. 2. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ehhez tedd hozzá, hogy négy éven keresztül karácsony napján, vagy 23-án és 31-én is vizsgáztam. Sőt, január 2-án szigorlatoztam.
2022. nov. 23. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Karácsonykor max online, mert hogy személyes vizsga nincs az fix, sőt a két ünnep között se szokott lenni
2022. nov. 24. 03:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem a 2 ünnep között is volt már, személyesen
2022. nov. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!