24 évesen elkezdenétek egy új alapképzést?
Túl öreg :D :D :D
Drága egy szívem...
36 évesen is megcsináltam, de én nem éreztem és nem érzem magam öregnek.
Ha te 24 évesen már annak érzed magad, és nem bírod a tempót, akkor lehet, hogy jobb nem belevágni.
Elkezdenék, ha racionálisan átgondolva lenne értelme. Csak azért, mert tetszik valami, nem fogom elkezdeni addig, amíg a legkisebb bajom is nagyobb ennél és megélhetési problémáim vannak.
Koncepció nélkül többmilliós képzéseket végigücsörögni anélkül, hogy bármelyik területen igazi szakemberré képeznéd magad előtte (ami 5-10 év a szakmában minimum, plusz a tanulás) szerintem nem vall egy érett felnőtt emberre.
Ha nem inged, ne vedd magadra, de előbb biztosítanám az anyagi önállóságomat, a karrieremet és ha van annyi tartalékom, hogy 3 évre ki tudjak maradni egy nappali szakra vagy ki tudjam fizetni a levelező képzést, akkor lehet, hogy jelentkeznék.
Köszi mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok ❤️ igazából utólag nézve lehet, hogy hülyeség ezen gondolkodni, hogy túl öreg vagyok, biológiai értelemben véve még tuti nem számítok annak😅 csak kicsit elbizonytalanodtam.
Még átgondolom jelentkezési időszakig, maximum felvesznek és passziváltatok amíg elkezdem a biológia mestert, hogy kitapasztaljam a dolgokat.
Abban nem kételkedem ugyan, hogy megtudnám csinálni, mert igazán engem ez éltet, hogy mindig új dolgokat tanuljak. Nagyon szerencsésnek gondolom magam abból a szempontból hogy gyorsan tanulok, viszonylag kis energia befektetéssel. Persze akadályok mindig jöhetnek, olyan dolgok amik több időt vesznek igénybe. Ezzel kalkulálni kell. Ebben teljesen igazat adok kedves hatos, köszönöm.🤗
Illetve igazából nem csak azért csinálnám mert tetszik, jelenleg is a neurobiológia tanszéken tevékenykedek, bizonyos mentális betegségek hajlamának öröklődését vizsgáljuk. Ezért szeretném ötvözni a kettőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!