Bprof üzemmérnök informatikus képzés használható programozói tudást ad?
Az OE mérnökinfó BSc elég gyakorlatorientált képzés, ami piacképes tudást ad át, én őszintén szólva elsősorban az egyetemi képzésnek köszönhetően tanultam meg programozni a sok gyakorlati óra miatt / zh készülés révén / beadandók, féléves feladatok, szakdoga készítés során... nem azt mondom hogy nem kellett sosem gugliznom vagy stackoverflowon keresni egy problémára a választ, de az egyetem mellett nem volt szükségem párhuzamosan bármilyen online kurzust néznem vagy komolyabb önfejlesztésbe kezdenem. Diplomázást követőrn 2 hét után teljes munkaidős junior poziba simán elhelyezkedtem az OE-n megszerzett tudással és papírral.
Szerintem az MSc-vel nem sokra mész mert ott feltételezik, hogy a birtokában vagy programozói tudásnak én a helyedben BProf-ra mennék Szoftverfejlesztő szakirányra, én azt hallottam, hogy lightosabb mint a mérnökinfó BSc, de az oktatói gárda nagyrésze azonos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!