Csak év elejen lehet esti/levelező érettségire jelentkezni?
Akkor viszont nem esti/levelező/online érettségi néven keresd. Ezek a jelzők az esti iskolához kapcsolódnak, ami akkor kell, ha nincs meg a 12 osztály.
Ahogy az első írja, az őszi érettségi jelentkezésről lekéstél, legközelebb januárban tudsz jelentkezni a májusi időszakra. Addig fel is tudsz készülni.
Fizetős felkészítők vannak, pl magister universitas, studium generale. Ingyenesről nem tudok, de ha célzottan így teszed fel a kérdést, talán más tud segíteni.
#2,4,6 vagyok.
Szóval.
Ha van elvégzett 12 osztályod, de valamiért nincs meg az érettségid (nem mentél el, megbuktál, akármi) akkor csak vizsgáznod kell, májusban vagy októberben.
Ha nincs meg a 12 osztály, akkor pedig esti képzésre kell járnod, ahol kb 1 naptári év alatt 2 tanévet vesztek át, tehát a teljes középiskola nagyjából 2 év így.
Tehát itt a kérdés, hogy amikor középiskolába jártál, akkor a 12. Osztályt elvégezted-e, vagy mondjuk 11 osztályod és szakmunkás végzettséged van. Ha utóbbi, akkor kelleni fog iskolába járnod.
Értem már, köszönöm szépen :)
4 éves volt az iskola,ahol tanultam,12. Osztalyt is elvégeztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!