Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy szociális munkás szakot...

Egy szociális munkás szakot mennyire nehéz elvégezni?

Figyelt kérdés
Egyetemen földrajz szakon vagyok, nem is tudom miért vállaltam be, de nagyon nem arról szól, amit elképzeltem. Teljes mértékben az én hibám, nem a középiskolai eredményekből kellett volna elindulnom. Mindig szerettem segíteni a rászorulókon, így gondolkozom, hogy megpróbálom ezt a szakot jövőre. A kérdésem, hogy mennyire nehéz? Nehezebb, vagy könnyebb szakok közé tartozik?
2022. okt. 22. 14:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
82%
Elfogod végezni, minimális a lemorzsolódás azt írják, de így is van. Hajrá! Biztos, hogy lesz munkád, és utána már szinte bárhova mehetsz. (Ha elvégzed utána szakirányú képzések bármi ami érdekel, vagy mester képzés, de akkor már szociálpedagógiából javaslom az MA képzést. Nappali vagy levelezőre jársz? Jog, közgáz, szociológia, szociális munka, szociálpolitika, pszichológia, mentálhigiéné stb témákban lesznek kurzusaid.
2022. dec. 15. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!