Attól mert nincs meg az 5 érettségi tantárgyam hanem csak 4, attól még lehet jelentkezni egyetemre nem?! Gobdolom nem függ össze a 2 dolog.
Figyelt kérdés
Köszi!2022. okt. 22. 11:20
2/11 A kérdező kommentje:
#1, köszi!
2022. okt. 22. 11:24
3/11 anonim válasza:
Ha nincs 5 tárgyad nem kapsz bizonyítványt. Az meg kell.
4/11 anonim válasza:
Jelentkezni lehet, csak érvénytelen lesz a jelentkezésed.
5/11 anonim válasza:
Mint ahogy írták is. Ahhoz, hogy legyen érettségi bizonyítványod ahhoz 5 tantárgyból érettségizni kell, ha nincs meg az 5 tárgy nem kapsz érettségit, ha nincs érettségid nem tudsz menni főiskolára mert azaz alapvető dolog ami szükséges
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2022. okt. 22. 12:24
7/11 anonim válasza:
Ha egy érettségi ekkora problémát okoz, akkor az egyetem garantált bukás lesz
8/11 anonim válasza:
Miért nincs 5? Megbuktál az egyikből? Mert úgy nem lehet, viszont, ha más miatt akkor van esély.
Nekem is 4 van és egyetemista vagyok. Külföldön 3 tárgyból érettségiztem meg Magyarországon egyből emelteztem. Így felvettek Magyarországon egyetemre.
9/11 NTBS válasza:
Ha van érettségi bizonyítvány akkor felvesznek, ha nincs nem.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg, csak másikat szeretnék 1tantárgy helyett. Pl: szakmai helyett, tesiből
2022. okt. 22. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!