Biológia érettségi emelt szinten 1 tanév alatt lehetséges?
#2 Miért menne már rá az összes szabadideje, ne vicceljünk már😂 Nemis értem miért ír olyan, aki soha nem érettségizett biológiából ..
Lehet hogy hirtelen soknak tűnik, de az emelt biológia érettségi elméleti tananyaga benne van a Mozaik 10-11-12 tankönyvben azt oda-vissza tudni kell, ami emlékeim szerint olyan 700 oldal összesen , de A/5ös méretben.. Ha csak napi 10 oldalt tanulsz meg, akkor is megvan 2,5 hónap alatt.. A maradék időben meg megoldasz heti 3-4 emelt érettségi feladatsort.. Ami a lényeg hogy 2010 és 2022 között legyen megoldva az összes tavaszi és őszi ..
Nem kell a biológiát túlmisztifikálni, főleg nem gimnáziumi szinten.. Hidd el nem a levegőbe pofázok , én biosz-kémiából emelteztem..:)))
Bármilyen furcsa, az internet népének egy része, köztük énis, ugyanazon az úton járt, mint a kérdező..Ezért reális tanácsokkal tudjuk ellátni mint a tanulást, mint az időbeosztást illetően, hiszen ezért tette fel a kérdést.
Azzal hogy olyat írsz neki, hogy “jaaaj lehet rá fog menni az összes szabadidőd” nem támogatod, nem segíted .. Csak megijeszted és elveszed a kedvét.Holott a valóság nem ilyen kegyetlen..
"siekeresen leraktam az érettségit 3 éve Kassán"
Ott a magyarországihoz képest nehezebb vagy könnyebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!