Mi a fenét kezdjek magammal, ha utálom a szakmámat?
Bár inkább humán beállítottságú, sőt, afféle ,,művészlélek" vagyok, a környezetem hatására mérnöknek tanultam, és akként is dolgozom az iparban. Bár az egyetemen kitűnő eredményeket produkáltam, a munkámat egyenesen gyűlölöm! Iszonyú sok és monoton feladataim vannak, a pénz sem olyan jó, mint reméltem, lassan teljesen kiégek...
Mit tehetnék most, felnőttként, a gazdasági válság közepén, hogy jobb legyen? Van olyan kreatív szakma, amiből normálisan meg lehet élni akár pályakezdőként is, és a képzés sem kerül egy vagyonba?
Elég ügyesen írok, a képzőművészethez is van affinitásom, meg általában nyitott és ötletekkel teli személyiség vagyok, vagy inkább voltam... Most úgy érzem, beszürkülök, és lassan elveszítem önmagamból mindazt, amit értékesnek tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!