Akik itthon minimálbérért dolgoznak, nem megbecsült munkavállalóként, és folyvást panaszkodnak, hogy nekik nem jó, miért nem mennek el tanulni felnőttoktatásban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 15:45
11/14 anonim válasza:
"Sokan nem panaszkodnak. Amúgy meg mindenkinek mások az igényei. Sokan úgy vannak vele hogy ha van még cigarettám és ki tudom fizetni az albérletem addig nincs probléma."
Próbálj már meg értelmezni egy egyszerű magyar mondatot. Nem az volt a kérdés, hogy akinek teljesen jó a minmálbér az miért nem tesz valamit hogy többet keressen. Segítek, így hangzott a kérdés:
"Akik itthon minimálbérért dolgoznak [...] és folyvást panaszkodnak, hogy nekik nem jó"
Igen, sokan vannak akik valóban nem panaszkodnak, de ez a kérdés nem róluk szólt.
12/14 anonim válasza:
a magyar egy igazi ostoba allatfaj… mindig panaszkodik, mindenki hibas csak O nem, kifogas mindig van.
14/14 anonim válasza:
#13 de, eleg nagy baj is :D De volt ido hogy en is csak panaszkodtam, mert nem volt eleg ver a pucamban, most meg mar elertem egy kort hogy mindenbe belexarok es csak azt csinalom amit a belsom mond, es nem felek a kovetkezmenyektol, de ez nem egy erett felnott mentalitas szoval en is egy idiota vagyok csak mas formaban hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!