Fogtechnikus képzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretnék fogtechnikus lenni viszont sok helyen hallom, hogy nem éri meg mivel elég rosszul keresnek és nehéz elhelyezkedni. Ez valóban így van?

Illetve ha vannak itt Práter utcában végzett fogtechnikusok kicsit tudnának mesélni a képzésről illetve, hogy mikortól kell gyakorlati helyet keresni és, hogy ez hogyan működik.

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. okt. 10. 13:02
 1/6 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés.

Ez azokhoz szólna akik jelenleg ott tanulnak nappali tagozaton. Az órarend hogy áll össze minden nap be kell járni vagy csak bizonyos napokon?

2022. okt. 10. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Párom asszisztens az osztrák határ mellett, már Ő sem panaszkodhat a fizetés miatt, a fogtechnikusok még többet kapnak. Annyira jók a kilátások hogy januártól én is elkezdem a tanfolyamot. A válság ellenére is özönlenek a páciensek Ausztriából, hetekre előre be vannak táblázva.

Persze lehet az ország többi részén nem így van, ez az osztrák határ menti tapasztalat. A nappali képzéshez nem tudok hozzászólni.

2022. okt. 12. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Alkalmazottként minden szakma xarul fizet. Vállalkozni kell, sokkal több pénzt lehet keresni.
2022. okt. 22. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát idővel az a cél viszont tapasztalatot kell gyűjtenek előtte szerintem amit alkalmazottként könnyebben menne úgy gondolom.
2022. nov. 2. 09:51
 5/6 anonim válasza:

Érdeklődnék elkezdted-e a képzést?

Találtam itt gyakorim yan választ, hogy az elejèn fizetni kell a gyakorlati helyen. És az az általános szokás,hogy nincs bejelentett munkaviszony. Csak minimális óraszám, a nagyrésze a fizetésnek zsebbe megy.

Én is szemezgetek a képzéssel

2022. dec. 14. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem még nem. Szeptembertől tervezem elkezdeni.
2023. jan. 8. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!