Lehet Valakit egyetemi koliba helyezni, hiába középiskolás úgy, hogy hétvégenkéntekre is ott maradjon?
Szerintem nem. Mivel még az egyetemistáknak sem elég a hely. Egyébként ha fel is vennének, teljes összeget kérnének érte, annyiért meg albérletet is lehet kapni.
De miért kellene egyetemi kollégium? Az esti órák miatt? Mert akkor esetleg keresd meg a Hegedű vagy a Pannónia utcai kollégiumot, ott ilyen órarendű diákok élnek elsősorban.
"De az meg mennyi? Te vagy már konkrét."
ezt nem értem, próbáld meg egyértelműen megfogalmazni és akkor válaszolok rá szívesen.
A kolik a 6. és a 13. kerületben vannak.
Kedves kérdező, én tényleg szívesen segítettem volna neked. De nagyon magas lovon ülsz. Tulajdonképpen amennyi információt megadtam neked, abból a Google-t használva már rég kideríthetted volna a kérdéseidre a választ. Ha már nem tudod értelmesen föltenni őket.
Ettől függetlenül segítettem volna neked, ha egy kicsit kedvesebb vagy. De az okostónizás nem vall éppen kedvességre. Innentől nem fogok neked segíteni semmit, oldd meg magad a problémád.
Te direkt vagy ilyen gyökér, vagy csak játszod az agyad?
Amúgy beszélni MADZSAR?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!