Ez esetben tényleg gáz lenne, hogy átmentem másik egyetemre?
Figyelt kérdés
Az Eltére jártam tanári szakra, teljesen fel akartam adni ezt az egészet, mert nagyon nehezen ment. Majd egy jó barátom említette, hogy Egerben nagyon emberi a képzés, érdemes lenne ott elvégeznem. Át is jelentkeztem, még 2021-ben. Tényleg minden szuper, itt valahogy könnyebben veszem az akadályokat, a magánélet is Egerbe sodort, de aztán sokak szerint egy állat vagyok, semmire se fogom vinni az egri diplomával. Szerintetek?2022. okt. 2. 03:34
12/14 A kérdező kommentje:
A túlfeszített tempó, s egy-két tanár hozzáállása.
2022. okt. 2. 21:32
13/14 anonim válasza:
Egerbe és Miskolc-ra el kell menni ott tényleg emberként bánnak a halgatókkal és kb egy helyen van minden..
14/14 A kérdező kommentje:
13. Abszolút így gondolom. De természetesen nem fogom ezek után se szidni az Eltét, mert tapasztalatokat ott is gyűjtöttem. Megtanított a kitartó munkára is. De kemény volt.
2022. okt. 3. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!