Gazdinfó vagy kermark/gazdmen szak?
Gondolom utóbbiakat könnyebben ellehet végezni, de az előbbivel talán jobbak a fizetési lehetőségek.
Tudom, az egyik gazdasági, a másik informatikai képzés. De melyikkel milyen pozíciót tölthetek be? Van átfedés az elhelyezkedésben például multiknál?
Talán lényeges infó, de levelezőn szeretném megcsinálni valamelyiket, baba mellett.
Mit tanácsoltok?
Ha szeretsz vagy szeretnél programozni, akkor a gazdinfó. Elég jó diploma, kicsit IT-s, kicsit gazdaságis. Lehetsz vele mindenféle programozó éppen úgy, mint ahogyan az összes munkát meg tudod vele csinálni, mint egy gazdmenes, és majdnem az összeset, amit egy marketinges.
Ha nem annyira érdekel a programozás, akkor viszont inkább pénzügy-számvitelt vagy a kermarkot javaslom, mind a kettő jó diploma, bár a psz-szel könnyebb elhelyezkedni, szintén rengeteg területen.
Gazdaságinformatika.
Megbántam, hogy annó nem arra mentem. Sokkal több haszna lenne most az álláskeresésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!