MARIANN06 kérdése:
Ha valaki kitünő tanuló alsó tagozatba akkor havonta pénzt kap a K&H BANK és valamilyen alapitvány pályázat utján?
Figyelt kérdés
Álitolag elsö osztályba aki kitűnő tanulo annak jár havi 16 ezer forint csak egy papirt kel kitöltve leadni a suliba.
Tud erröl valki nekem bövebet mondani?
2010. szept. 25. 20:15
1/7 anonim válasza:
Ne nevettess már, általánosba nem olyan nagy cucc kitűnőnek lenni. Habár a Te helyesírásoddal. Ezt ugye nem gondoltad komolyan, még az egyetemen se igen osztogatnak ennyit.
2/7 anonim válasza:
Én nem hallottam erről, de talán menjetek be egy bankfiókba és kérdezzétek meg ott. Ott biztos tudják.
3/7 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek, de ez kamu...max valamilyen nagyokos így akar adatot gyűjteni. A helyesírásra meg tényleg ügyelj!
4/7 anonim válasza:
Szep lenne - de nem tudom elhinni, hogy ez igy, ebben a formaban igaz.
Honnan van az informacio?
5/7 anonim válasza:
Alsó tagozatban ki nem kitűnő?...
6/7 anonim válasza:
a közoktatássban nincsen semmiféle ösztöndíj. max ha valami alapítványi suliba jársz. 18 éves korodig, max egy gombóc fagyit kaphatsz anyukádtól, ha jól tanulsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen van ilyen,ha hátrányos helyzetü a gyerk álltalános iskola 1 osztályba ha kitünő vagy jelesre végez a gyerek jár havi 16 ezer forint ösztöndij a bank és az alapitvány jovoltából.Csak 1 papirt és a bizonyitványt kel elküldeni.
Az ilyen családoknak érdemes igénybe venni.
Szerencsére nekem nem jár!!
2010. szept. 27. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!