Pályázat írást hol lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Jelenleg Tb-n vagyok, illetve pénzügy-számviteli ügyintézőim van. Kíváncsi lennék, hogy milyen képzettség szükséges, ha a későbbiekben pályázat írással szeretnék foglalkozni?2010. okt. 25. 12:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem a legjobb tanulás, ha pl önkéntes munkában elkezdesz dolgozni egy civil szervezetnek, amelyik gyakran pályázik. A tanfolyamok ebben a szakmában sok mindenre nem jók szerintem, (azon túl, hogy van róla egy cetlid, hogy elvégezted) igazából a gyakorlatból tudsz rengeteg mindent elsajátítani.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Tehát akkor nem szükséges semmilyen hivatalos tanulmányi papír ahhoz, hogy egyszer majd pályázatokat írhassak?
2010. okt. 25. 13:12
3/3 anonim válasza:
Tőlem sosem kértek sehol, pedig nem egy pályázatot írtam már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!