Milyen a burkoló szakma?
Figyelt kérdés
munkakörülmények, fizetés ...2022. szept. 2. 22:33
1/6 anonim válasza:
Hol ilyen, hol olyan.
40+ oda a térded, derekad.
Amúgy faxa.
2/6 anonim válasza:
Munkakörülmény: építőipar = kosz, mocsok, koszban eszel hullámpapírokon, egy lefolyócsőbe hugyozol, tönkreteszi a derekadat, térdeidet.
Fizetés jó, ha vállalkozó vagy, és a lehúzós fajta
3/6 anonim válasza:
Nikecell bálán volt a legjobb kajálni az már luxus. Reggel jönnek érted beülsz a furgonba a koszos, proli, buta melósok mellé. Mentek kaját venni Lidl, penny, coop, nők úgy néznek rád mint egy gyilkosra, becsajozni így tuti nem fogsz. Most hogy vége a jó világnak tapasztalt szakiknak nem lesz munkája, szerinted egy kezdőnek?
4/6 anonim válasza:
Na igen, az külön élmény, ha nem saját kocsival mész, és tömegközelekedned kell hazajutnod. Egy csövesnek több tekintélye van kb :D
5/6 anonim válasza:
12 évig csináltam, mint fő állásban, most már csak alkalmanként.
Ha jól megtanulod a szakmát és szépen dolgozol, akkor jól lehet vele keresni, de sok időd elmegy vele. Főleg a nyári hónapokban.
Ha érdekel, akkor kérdez.
6/6 anonim válasza:
Burkoló vagyok, kemény munka, de jó fizetés, főleg EV-ként. Életed végéig viszont ne csináld, mert kicsinàlja a tested.
Én sem tervezem csak egyetemig csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!