Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól “ciki” koleszban lakni?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, viszont az osztatlan tanári képzés hosszúsága miatt 28 évesen szerzem meg a diplomát.. ( kérek mindenkit , hogy ne menjen el a kérdés olyan irányba, hogy mennyire nem éri meg anyagilag tanárnak menni)

Szerintetek ciki ennyi idősen koleszban lakni , a spórolás okán??..

2022. aug. 28. 12:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki,hajrá:)
2022. szept. 6. 12:01
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán ki az az őrült, aki tanárnak akar menni a mai világban?
2022. szept. 16. 21:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es!

Ez a kérdésed akkor lesz majd igazán lényeges, amikor a sok hozzád hasonlóan vélekedő ember miatt az oktatási rendszer összeroppan.

Egyébként meg ha ennyire érdekel, hosszútávú célom, hogy az állami szféra mellet megyeszékhely (onnan származom) szinten elismert felkészítő magántanár legyek.. Mivel a matematika és kémia irányvonalat képviselem, így az orvosi egyetemtől a gazdasági karokon át a mérnöki szakokig tudom segíteni a “gyerekek” fejlődését. Mivel az órabért én szabom meg, így valószínűleg nem fogok éhenhalni, már akkor sem, ha csak heti 10 magánórát adok az iskolai munka mellett..

Végül, hogy miért is a tanári pálya?

Mert rajongok érte..Nagy álmom hogy tehetséges diákokat segítsek elérni a céljukat. Mert övék a jövő …Ettől leszek én teljes …

2022. szept. 19. 12:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Roppanjon össze

Egyébként én is közigazgatás-szervező szakon tanultam eredetileg, szóval a saját bőrömön is megtapasztaltam a közszférát.. De én pályát váltottam. Nem szabad közszférában maradni aprópénzért

2022. szept. 19. 14:56
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Én ezt értem .. de annak mi köze a kollégiumhoz, hogy ki milyen szakon végez? Szerintem te rossz kérdés alatt vagy.
2022. szept. 19. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem értem miért akarja valaki így elcseszni az életét
2022. szept. 19. 16:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Mert nem mindenki arra vágyik, amire te. Ilyen egyszerű
2022. szept. 20. 18:33
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Családot nem lehet alapítani közalkalmazotti fizetésből
2022. szept. 20. 18:44
 19/19 anonim válasza:
Semmikor sem ciki.
2022. okt. 11. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!