Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól “ciki” koleszban lakni?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, viszont az osztatlan tanári képzés hosszúsága miatt 28 évesen szerzem meg a diplomát.. ( kérek mindenkit , hogy ne menjen el a kérdés olyan irányba, hogy mennyire nem éri meg anyagilag tanárnak menni)

Szerintetek ciki ennyi idősen koleszban lakni , a spórolás okán??..

2022. aug. 28. 12:49
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Most komolyan, mit számít ki mit gondol. A lényeg hogy téged ne zavarjon, a többivel meg ne foglalkozz.
2022. aug. 28. 12:57
 2/19 anonim ***** válasza:
25%

Sztem senkit se érdekel.

(Osztatlan tanári nem csak 5.5 év? Hogy vagy ott 28 évesen?)

2022. aug. 28. 13:08
 3/19 A kérdező kommentje:

Kedves #2!

Úgy, hogy azon ősszel lettem 23 amikor elkezdtem az egyetemet. Előtte gimi után 4 évig dolgoztam, tudod nem mindenkinek szponzoralja anyu-apu az iskolát. Egy percig se szégyellem a múltam, de nekem special egy ceruzára nem tellett volna.. Előbb meg kellett teremteni a “miből”-t….

Másoddiploma kifejezést hallottad egyébként ? Ők se 18-9 évesen kezdik a sulit..Tehát később is fejezik be..

2022. aug. 28. 13:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, senkit nem érdekel. Szomszéd szobában levő csaj 26 éves (mert egyetemet váltott) és ő sem a közeljövőben fog végezni. Emiatt egyáltalán ne aggódj, szerintem.
2022. aug. 28. 13:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Lehet, hogy így hirtelen ha valakinek mondod, hogy még kollégiumban laksz, akkor lehet, hogy így elsőnek ez így meglepő lesz, viszont szerintem az ilyesmi nem ciki.
2022. aug. 28. 13:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tartom cikinek, de nem biztos, hogy szívesen laknék annyi idősen kollégiumban. Én legalábbis mindig ismeretlenekkel laktam együtt (nem volt kivel szobát foglalnom mert a barátaim nem voltak kollégisták, és nálunk nem szakok stb. alapján osztották be az embereket, hanem teljesen random), ami azért nem mindig volt a legjobb. Például végzősként (akkor voltam 23) laktam együtt 18 éves elsősökkel, akik örültek a nagy szabadságnak, végre nem kell mosogatni mert anyu nem látja, minden nap lehet bulizni, felhozunk mindenkit stb., engem ez akkor azért többször zavart. Ha viszont az ember össze tud költözni valakivel (párjával vagy barátokkal), akkor az teljesen más, abszolút élhető. Nekem ezen kívül semmi bajom nem volt a kolival, ha tehetném még mindig ott laknék :D
2022. aug. 28. 14:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, hidd el, a legtöbben nem is fogják tudni. Én ugyan 18 évesen kezdtem, de az egyik szomszédom 25 éves volt. Még harmadévben is bent lakott 28-29 évesen, senki nem cikizte érte, nem az oviban vagyunk.
2022. aug. 28. 15:24
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Sosem ciki, ha te bírod azt az életformát. Én pl nem bírnék ki egy hetet sem, még a társbérletben sem éreztem jól magam, pedig ott el tudtam vonulni a külön szobába. Persze ha az anyagiak nincsenek meg hozzá, akkor marad a kollégium.
2022. aug. 30. 12:08
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Orvosin nagyon gyakori (tapasztalatból mondom, én nem vagyok orvosis, de olyan koleszban éltem, ahol vegyesen voltunk), amúgy msc-sek is simán ott laknak, nem ciki.
2022. aug. 31. 07:24
 10/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a vàlaszát😍

Kivéve az ítélkező kettesèt természetesen

2022. aug. 31. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!