Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tanuljak meg programozni?

Hogyan tanuljak meg programozni?

Figyelt kérdés

Hello! Azt szeretnem megkerdezni, hogy hogy tudnek a leghatekonyabban megtanulni programozni rendesen? Mar sokadeves programozohallgato vagyok egyetemen (sokat csusztam) de meg mindig nem tudtam atmenni par targybol, van kozte elsoeves is.

Hogyan tudnek megtanulni? Van erre valami jo tanfolyam?

2022. aug. 19. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Lényegében:

- Ha a matematikai alapok adottak, akkor leghatékonyabban úgy tudsz megtanulni programozni, ha kiválasztasz egy számodra (adott cél vagy piaci igény) megfelelő nyelvet és naponta, órákon át gyakorolsz.

Vannak hasznos oldalak is a tanuláshoz, mint

- Datacamp,

- Emeritus,

- Codecademy stb.

2022. aug. 20. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Választasz egy nyelvet, rákeresel arra a youtube-on, hogy “FreeCodeCamp <nyelv>“, és elkezded csinálni a tutorialt. Nincs ingyen ebéd, csinálni kell.
2022. aug. 20. 00:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezt követtem, szintén egyetemista vagyok: https://www.youtube.com/playlist?list=PL1WwhU4dv6tG8C8aGca5I..
2022. aug. 20. 02:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Orrvérzésig gyakorlással. Az alapokat viszonylag sok helyről meg tudod tanulni, de átmenni valószínűleg akkor fogsz, ha gyorsan és rutinosan programozod le a feladatot fejből. Ehhez rengeteget kell gyakorolni.
2022. aug. 20. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!