36 vagyok, és könyvelő, amit mérhetetlenül utálok, most villanyszerelést fogok tanulni, nem tudom megéri-e? Lent mesélek többet. Nah jó kicsit többet meséltem.
Hát ha nem fogod használni a villanyszerelo tudást, akkor tök felesleges szerintem.
Meg hát az azért fizikai munka, sokszor kell falat vesni, stb.
Inkább továbbfejlesztenem a tudásomat. Tanulj adótanacsadast, vagy konyvvizsgalatot, stb, de csak akkor ha értesz hozzá és nem teher.
Én nagyon csodálom a könyvelőket, én már a szótól is rosszul vagyok, hogy állandóan minden f.szság jogszabály változik és minden olyan kusza és akkor valaki ezt élvezi, én megőrülnék, de akkor most megnyugodtam, hogy nem minden könyvelő szereti a munkáját! :D
Szerintem még nyugodtan lehetsz villanyszerelő!
És ha nem használod, akkor mi van?!
Még mindig jobb, mint becsavarodni.
Max. elmész területi képviselőnek, de immár szakmai képzettség birtokában.
Túl fiatal vagy még az eutanáziához! :)
Érdemes lenne pár hét szabit kivenni, úgy könnyebb lenne átlátni a lehetőségeidet.
Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen noname online IQ-tesztek távolról sem mérnek valós adatot, szóval kb. annyit ér, mintha én látatlanban megmondanám, hogy 116-os az IQ-d. Persze ettől még lehet annyi, vagy akörüli, de lehet sokkal rosszabb vagy sokkal jobb is. Egyébként meg a magas IQ-pontszám a lelki szegények farokméregetésére jó csak, akik ezt az egy dolgot tudják felmutatni életükben.
Én is a programozást ajánlom, a villanyszerelés nem vicces (az vagyok), most én is programozásra képzem magam, talán jobb pénzért fogod tudni állást váltani…
Hozzáteszem szeretem a szakmám, de nem fogom tudni 40-50 évesen is azt csinálni, max pár évet még…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!