Orvosi egyetem után pénzügy számvitel? Van esetleg valakinek tapasztalata?
El lehet végezni időben, a nagy átlag elvégzi időben, vagy max 8 félév alatt. A diploma piacképes, de naprakész tudás kell, és ez hatványozottan igaz, ha könyvelő szeretnél lenni. Az erős középszintű matek elég lesz, PSZ-en algebra, statisztika, valszám az, amire építeni fognak, ha ezek mentek, nem lesz baj.
Btw, miért akarsz egyetemet végezni, miért nem "csak" egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot? Nyilván az egyetemen több dolgot tanítanak, de ha kimondottan könyveléssel szeretnél foglalkozni, akkor egyértelműen a szakképzést ajánlom. Fele annyi idő, negyedannyi költség, és nagyjából ugyanott vagy (sőt, adózási, számviteli szempontból többet is kapsz). A multik egy része elvárja, hogy a mérlegképes mellé legyen diplomád is, de jellemzően csak azért, mert ez a "garancia" számukra, hogy tudsz tanulni, és legalább félig értelmes vagy, tehát nagyjából mindegy, milyen diplomád van.
Ha az orvosin végeznék, én biztos nem kezdenék el még egy egyetemet, de ez szubjektív vélemény.
#4 remélem hogy az lesz, már elég volt az izgalmakból meg a stresszből
#7 igen :D attól hogy orvosira jártam nem biztos, hogy más is menne, egy psz például teljesen más jellegű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!