Szegeden is párban kell szakosodni gyógypedagógián?

Figyelt kérdés

2022. aug. 16. 19:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A holnapot? :) Arra én is kíváncsi vagyok! :)
2022. aug. 17. 09:13
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
11. Nem volt vicces!
2022. aug. 17. 10:06
 13/23 A kérdező kommentje:
#10 [link]
2022. aug. 17. 13:30
 14/23 anonim ***** válasza:

"Tisztelt Hallgatók! Legyenek kedvesek adják le jelentkezését két szakirányra."

Na, ezek se tudnak magyarul...

2022. aug. 17. 14:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Világosan leírják, hogyan kell választani. Mi nem érthető? A felvételhez még egy mankó is van, nehogy el tudjátok téveszteni.
2022. aug. 17. 14:48
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen, szakpárt kell választani.
2022. aug. 17. 18:28
 17/23 anonim ***** válasza:
22%

Jaj, nem te vagy az a fiatal srác, aki az egyik facebook-os csoportot is telenyomja szinte naponta a kérdéseivel? Olyan kérdésekkel, amikre egytől egyig megtalálja az ember a választ az interneten.

Neked a kérdezés a hobbid? De a válaszokat nem tudod értelmezni, úgy tűnik. Hiába ír neked az ember bármit. TANULJ, előbb vegyenek fel egyáltalán az egyetemre. Arra kellene koncentrálni, mert ahogy itt is írtad, nagyon messze van még az is az érettségi eredményeid alapján. Majd ha eljutsz oda, akkor relevánsak a kérdéseid. Addig csak valami kényszercselekvésnek tűnik.

Üdv: Katalin

2022. aug. 18. 21:43
 18/23 A kérdező kommentje:

#17 Honnan tudja egyáltalán, hogy milyen eredményekkel érettségiztem? Nem mindenkinek van lehetősége nagynevű iskolákba járni, ahol valószínűleg fel is készítik az embert egy emelt érettségire. Nem is idegenektől várom a segítséget és a támogatást, arra meglesznek a volt sulim tanárai, ahol dolgozni fogok.

Csak szimplán úgy gondoltam, hogy normál, kultúr emberek között nem jelent problémát, ha körbejárom a lehetőségeket, de már látom, hogy fölösleges köröket futok...

Egyébként már nagyon jól tudom, hogy melyik egyetemet fogom választani és arra fogok hajtani. Legkönnyebb kioktatni a másikat, amikor még bizonytalan abban, hogy merre érdemes elindulni az életben, de ahogy már írtam pontosan tudom, hogy hova fogok menni, így nem kell több kérdésemre válaszolni, ha már ez is ilyen nagy problémát jelent...

2022. aug. 18. 23:26
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
Nézegettem itt a kérdéseket és mivel kiírja a neved az oldal, tudom, hogy melyek az előző kérdéseid. Az egyiknèl írtad, hogy hány pontod lett. Ha ez igaz, akkor nagyon - nagyon messze vagy még az egyetemtől. Abszolut felesleges addig bármit is kérdezned, mert ha nem kapod össze magad, nem fogsz egyetemre menni. Emelt érettségire egyedül is fel tud készülni az ember. Nem a tanáron múlik, ez csak kifogás. Tanulni kell, fiatalember, tanulni! Te nem is akarsz igazán tanulni, csak kérdezősködni és álmodozni. Amíg csak beszélsz róla, de nem teszel érte, soha nem leszel pedagógus (jobb is).
2022. aug. 19. 07:19
 20/23 A kérdező kommentje:

Majd meglátjuk...

Több, mint valószínű, hogy nem fogom az ilyen károgók orrára kötni, hogy éppen hol járok a terveim megvalósításában...

Az a bizonyos pontszám pedig az osztatlan tanárira vonatkozott, de akire nem vonatkozik és nincs tisztában az életem korábbi szakaszával, az nyilván nem lesz képes felfogni, hogy bizonyos tantárgyakból a 2 is kiváló eredmény, főleg önmagában az érettségi!

Ennél többet én se vagyok hajlandó ezzel az egésszel foglalkozni, gondoljon, amit akar!

Azt pedig már csak a saját környezetemmel fogom megosztani, hogy pedagógus lettem-e, de nagy valószínűséggel az leszek és akkor majd nekem lesz ilyen nagy arcom...

2022. aug. 19. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!