Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érdemes tanulnom, hogy...

Mit érdemes tanulnom, hogy jól keressek?

Figyelt kérdés

Gazdaságinformatikán gondolkodtam. Csak félek, hogy unalmas egész nap a gép előtt ülni.

Meg a jogon mert érdekelnek a törvények.

De közgazdaságtant is szívesen tanulnék, mert elég jól megy a matematika.

Vagy esetleg még épitőmérnökin gondolkodtam.

2022. aug. 15. 22:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%
Közgazdász bocsi
2022. aug. 19. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:
86%

Matekra +1 nálam is, az informatika jelenleg nagyon kifizetődő, így gondolom a gazdaság infó is.

Jogot nem ajánlom, rengeteg év tanulás, és utána évekig minimális bérért dolgozas, ha egyeltalan kapsz munkát ennyi ügyvéd között, persze ha nincs kapcsolatod esélytelen.

Azt mondják az epitoipar nem a legjovedelmezobb szakma itthon, nem tudom. Nekem 1 ismerősöm van akinek annyi pénze van hogy most vett egy házat 160 millióért, megsem kottyant neki. O építőmérnök. De lehet o csak 1 a 100bol.

Es tanulj sok nyelvet, angol a minimum, B2-C1 szint, de előny ha több nyelven is beszélsz. Jogsi is nagy előny rengeteg cégnél

2022. aug. 24. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!