18-adik év betöltése után milyen módon lenne lehetőségem magántanúlói jogviszonyba lépni?
Már betöltöttem a 18at, de még hátra lenne a 12. osztály, amit az érettségi (és később valószínűleg egyetem miatt) mindenképpen el szeretnék végezni. Viszont szeretnék teljes munkaidőben programozni, és ez suli mellett nem lehetséges. Hihetetlenül feleslegesnek tartom az iskolában elpocsékolni az időmet mivel otthon napi 8 óra helyett 2 alatt meg tudnám tanulni (már voltam magántanuló fél évet, a tanulás sosem jelentett gondot, plusz van egy nagyon jó emelt infóm és emelt szinten beszélek angolul, tehát ha nem bukok meg 12edikben és írok egy 60 százalékos matek közepet, megvannak a pontjaim a BME-re). Hogyan tudnám megoldani, hogy csak az osztályozókra kelljen bejárnom?
Köszi előre is 😀
Mi lenne, ha felhívnád a sulid titkárságát, vagy tanulmányi osztályát...?
Ők is a fent linkelt rendeletek alapján dolgoznak, de konkrét esetre tudnának valamit mondani. Itt csak találgathatunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!