Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol vesztek spirál füzetet?

Hol vesztek spirál füzetet?

Figyelt kérdés
Aminek nem szakad le a borító lapja, jó minőségű és normális árkategóriában megvásárolható
2022. aug. 11. 12:53
 1/7 A kérdező kommentje:
ha van esetleg online, ami normális árban van az is érdekel
2022. aug. 11. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
auschan messze van tőlem, online néztem de a legtöbb füzet nem elérhető jelenleg
2022. aug. 11. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Pirex, helyi kis papírbolt, Tesco. A Pirexben kicsit drágábbak vannak, de ott azért elég jó a választék, van online boltjuk is.
2022. aug. 11. 13:07
 4/7 anonim válasza:
67%
Tesco-ban szoktuk a legolcsóbbat. 1 évet gond nélkül kibírnak. De többet is. Egyetemen gyakran volt olyan, hogy elkezdtem egy füzetet előlröl, majd egy másik tárggyal hátulról, még ezek után is sok hely volt benne, így befogtam középről indítva még két tárgyra a következő félévekben. 3 félévet ki szoktak bírni, egy se ment tönkre. A spiráljuk szokott összenyomódni, ilyenkor nehezebb lapozni, de azt ki lehet egyengetni.
2022. aug. 11. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Müllert szeretem
2022. aug. 11. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Tesco, Intersparos legolcsóbb füzetet szoktam. Régen mindig szimplán a Tescoban vettem, de az utóbbi 1 évben ott sosem találom azt a tipikus kék vonalas spirálos olcsó füzetet, szóval vonalas füzetet már emiatt az Intersparban veszek, a négyzetrácsosat meg a Tescoban. Volt amikor drágább füzeteket vettem, de azoknak mindig leszakadt a borítólapja, a spirál is folyton elkezdett kitekeredni.. annyi pénzt elpazaroltam már drágább füzetekre, de most már csak mindig a legolcsóbbat szoktam venni, és meglepő módon, azok minőségileg sokkal jobbak. Pedig amúgy én nem sajnálom így a füzetekre a pénzt, szóval én fizetek érte többet, ha tényleg minőségileg jó, viszont én eddig akárhányszor drágább füzetet vettem, mindig vacak volt... szóval én már feladtam, elegem lett, hogy csak pazarlam a pénzt a drágábbakra.
2022. aug. 11. 16:13
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 teljesen egyet értek
2022. aug. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!