Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet egyetem mellett két...

Lehet egyetem mellett két szakmát tanulni esti tagozaton ?

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly szakra jársz, akkor nem lehet és felesleges. Büfé-ruhatár szak mellett lehet, ha nincs életed.
2022. aug. 8. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lehet, de nem értem a koncepciót. Mi célja lenne ennek az esztelen papírgyűjtésnek? Miért akarsz sok dologhoz kicsit érteni ahelyett, hogy egyhez tisztességesen értenél?
2022. aug. 8. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Talán, hogy több lábon álljon. Tény, hogy egy szakmából nem lesz soha olyan jó, de mindig talál majd munkát, ha valamelyik munkaerőpiac elfosná magát. Magánéleti okok is közbejöhetnek.

2022. aug. 17. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
3. Oké, de a diploma abban különbözik a szakmától, hogy a szakma 1 foglalkozásra jogosít fel, egy diplomával viszont ezer teljesen különböző dolgot lehet csinálni, tehát nincs igazán olyan, hogy "elfossa magát" a munkaerőpiac. Ha van egy turizmus-vendéglátás diplomád, akkor ha nem válik be a szállodaipar, még mindig lehetsz kontroller stb. stb. ezer más cégnél.
2022. aug. 17. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Azért ezer helyre nem. Diplomaspecifikus dolog ez.
2022. aug. 17. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!